Over Ons

Ons Team

Onze huisartsenpraktijk biedt een team van gedreven BIG geregistreerde huisartsen en goed opgeleid personeel. Ze geven allen deskundige zorg en hebben een persoonlijke en warme benadering. We hebben ons gespecialiseerd in het behandelen van een scala aan aandoeningen, van chronische ziekten tot acuut ontstane klachten. Met een focus op leefstijl, preventie en een commitment aan persoonlijke zorg, streven we ernaar om niet alleen elke patiënt te helpen ( weer) gezond te worden maar vooral hoe gezond te blijven.

Charisse Calor

BIG: 19056469401

Daniel Schotborgh

BIG: 69065387101

Carolien Schotborgh- van Heugten

BIG: 59909505901

Erika Richardson

BIG: 59917944701

Onze Aanpak

Ons team van huisartsen, verpleegkundigen, doktersassistenten en baliemedewerkers staat voor kwalitatief hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht voor elke patiënt.” 

 We staan vijf dagen per week klaar om je de best mogelijke zorg en service te verlenen. Of je nu in de buurt woont of op vakantie bent, je bent van harte welkom om ons te bezoeken.  Ons medisch team is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op medisch gebied, zodat we je altijd de beste behandeling kunnen bieden. Dit doen we indien nodig in nauwe  samenwerking met andere zorgverleners zoals specialisten en paramedici. 

Onze Praktijk

We zijn goed bereikbaar en toegankelijk met ruime parkeergelegenheid. Onze praktijk bevindt zich op de Caracasbaaiweg 274.

Naast ons bevinden zich op loopafstand een apotheek en het multidisciplinaire Medisch Centrum Sorsaka, waar u terecht kunt voor: slaaponderzoek, longfunctieonderzoek, hartfilmjes (ECG), holteronderzoek,24-uursbloeddrukmetingen, fysiotherapie, een prik lab, tandartsen, geestelijke gezondheidszorg , bevolkingsonderzoeken via Fundashon Prevenshon ( darmkanker, baarmoederhalskanker, borstkanker)